29 Ekim Cumhuriyet Bayrami'nda, Serhad Şehri Edirne'yi Gezdik

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Sosyal Etkinlik Komitesi tarafından planlanan ve Edirne SMMM Odası Sosyal Etkinlik Komitesi paydaşlığında düzenlenen ''Edirne Gezisi'', 29 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliği kapsamında yapılan geziye, yaklaşık 40 kişiden oluşan bir heyet katıldı. Saat 08.00'de Çorlu'dan hareket eden kafilenin ilk durağı, Karaağaç oldu. Edirne SMMM Odası Başkanı Sayın Cüneyt Keskin ve değerli eşi Özlem Nadide Keskin tarafından karşılanan Çorlu ekibi, keyifli bir sohbet eşliğinde yapılan kahvaltının ardından Lozan Anıtı'na geçti. Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından Tarihi Edirne Gar Binası'nda açılan resim sergisini ziyaret eden kafile, akabinde Serhad Şehri Edirne'nin merkezinde boylu boyunca uzanan Saraçlar Caddesi'ndeki tarihi mekânları dolaştı. Yaklaşık 3 saat süren çarşı turunun ardından 17.30'da akşam yemeğine geçildi. Edirne'nin vazgeçilemeyen eşsiz lezzeti tava ciğer ziyafetinin akabinde dönüş yolculuğu için transfer aracına geçildi.

Kısa soluklu Edirne Gezisi ile Cumhuriyet coşkusuna farklı bir boyut eklediklerini ifade eden Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Eroğlu, göstermiş oldukları misafirperverlik dolayısıyla Edirne SMMM Odası Başkanı Sayın Cüneyt Keskin ve değerli eşi Özlem Nadide Keskin'e teşekkürlerini sunmayı da ihmal etmedi.

02-04 Aralık 2022 tarihleri arasında, Mezopotamya'nın kalbi Mardin'i kapsayan bir kültür turu yapmayı planladıklarını ifade eden Çorlu SMMM Odası Sosyal Etkinlik Komitesi Başkanı Nigar Araç ise organizasyona yönelik ön taleplerin toplanmaya başladığı bilgisini aktardı.