''kazdağlari-Asos-Truva'' Kültür Gezisi, Yoğun Tempoda Çalişan Oda Üyeleri İçin Kisa Bir Mola Oldu

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Sosyal Etkinlik Komitesi tarafından 03-04 Şubat 2024 tarihinde düzenlenen iki günlük ''Kazdağları-Asos-Truva'' Kültür Gezisi tamamlandı. Edremit Körfezi'nin eşsiz doğa manzarası eşliğinde gerçekleştirilen gezi programı kapsamında Yeşilyurt Köyü, Adatepe Köyü,Zeus Altarı, Zeytinli Köyü,Hasan Boğuldu Göleti ,Sütüven Şelalesi,Truva Antik Kenti,Truva Müzesi ve Behramkale-Asos Antik Kenti ziyaret edildi. Konuya ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, ''Mesleğimizin yaşamış olduğu yoğun tempoya biraz olsun ara vermek, Oda üyelerimizle daha fazla kaynaşmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla düzenlediğimiz ''Kazdağları-Asos-Truva'' Kültür Gezisi sona erdi. Mükelleflerimize daha kaliteli hizmet vermek, Oda'mız adına daha etkin projeleri hayata geçirmek ve mesleki motivasyonumuzu maksimumda tutmak adına, çalışmak kadar oldukça huzurlu anların yaşandığı kültür turlarının da önemine inanıyoruz. İki günlük tur programımız, bir hayli keyifli ve bir o kadar da güzel paylaşımların yaşanmasına vesile oldu. Bundan sonraki süreçte de Çorlu SMMM Odası olarak bu tarz kültür turlarını düzenlemeye devam edeceğimizin müjdesini verirken, katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunarım.'' dedi.