Oda'miz İle Uyumsoft Bilgi Sistemleri İşbirliğiyle Düzenlenen ''e-Denetmen'' Eğitim Semineri Gerçekleştirildi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası'nın ev sahipliğinde düzenlenen ve Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş. tarafından geliştirilen e-Denetmen Programı'na ait ürün tanıtım sunumunu kapsayan eğitim programı gerçekleştirildi.

14 Aralık 2023 Perşembe günü 12.30 ile 13.00 saatleri arasında, Oda'mız Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim seminerinin açılış konuşmasını, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Sayın Burcu Bayındır gerçekleştirdi.

Bayındır'ın yaptığı kısa açılış konuşmasının ardından kürsüye, Uyumsoft İstanbul Trakya Satış Direktörü Sayın Esin Çatıkkaş geldi. Çatıkkaş'ın yaptığı kurumsal bilgilendirmenin akabinde E-Dönüşüm Saha Satış Uzmanı Sayın Umut Uçar, ''E-Denetmen'' programına ait sunumunu gerçekleştirdi.

Eğitim programı, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanması ile son buldu.