02 Nisan 2024 Salı Günü Çorlu SMMM Odası ve Sürgem-Türmob İşbirliğiyle Düzenlenecek Eğitim Seminerine, Tüm Üyelerimiz Davetlidir!

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, SÜRGEM-TÜRMOB işbirliğiyle düzenlenecek olan LUCA eğitim seminerine ev sahipliği yapacak. "Luca Enflasyon Düzeltmesi Uygulamaları" ve “Muhasebede Dijitalleşme ve Elektronik Uygulamalarda Son gelişmeler konulu seminer; 02 Nisan 2024 Salı Günü saat 10.00'da başlayacak ve Çorlu SMMM Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

SÜRGEM-TÜRMOB Eğitmeni, Sayın Burak AKDEMİR'in konuşmacı olarak katılacağı eğitim seminerinde; " Luca Enflasyon Düzeltmesi Uygulamaları” ve “Muhasebede Dijitalleşme ve Elektronik Uygulamalarda Son Gelişmeler” konu başlıkları hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunulacak.

Eğitime katılanlar, SÜRGEM "Doğrulanabilir Eğitim" kapsamında "3" eğitim kredisine hak kazanabileceklerdir. Kredi kazanabilmek için, rezervasyon.surgem.org.tr  adresinden eğitim için kayıt yaptırmanız ve eğitime katılmanız gerekmektedir.

Düzenlenecek olan eğitim seminerine, tüm Oda Üyeleri'miz davetlidir.

Tarih:   02 NİSAN 2024 Salı

Saat:    10:00

Yer:     Çorlu SMMM Odası Konferans Salonu

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar