''7440 Sayılı Yapılandırma Kanunu'' Eğitim Semineri, 14 Haziran Çarşamba Günü Yapıldı

''7440 Sayılı Yapılandırma Kanunu'' ana başlığı altında 'Borç Yapılandırma', 'Matrah Artırım', 'Stok Affı', 'Kasa ve Ortaklar Cari Hesabı (OCH) Düzeltmesi', ve 'Kooperatiflerde Bağımsız Denetim' alt konu başlıklarının örnek olaylar ve çözümleriyle incelendiği eğitim semineri, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Eğitim seminerine konuşmacı olarak katılacak Bağımsız Denetçiler YMM Sayın Kadir Erkeçoğlu ve YMM Sayın İbrahim Akbayrak'ı makamında ağırlayan Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, kendileriyle bir süre görüşerek bilgi alışverişinde bulundu. Çorlu SMMM Odası olarak, eğitime ve mesleki gelişime ayrıcalıklı bir önem verdiklerinin altını çizen Sayın Eroğlu, bundan sonraki süreçte de değişik kapsam ve konularda seminerler düzenlemeye devam edeceklerini dile getirdi.

14 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 15.00'da gerçekleştirilen eğitim seminerinin sunuculuk görevini, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Sayın Burcu Bayındır üstlendi. Sayın Bayındır, seminer öncesi yaptığı davet kanuşmasında, ''Kıymetli üstatlarım, değerli meslektaşlarım ve sevgili konuklarımız! Geldik bugünkü yoğun eğitim programımızın son oturumuna. Oda'mız ev sahipliğinde düzenlenen bu seminerde, '7440 Sayılı Yapılandırma Kanunu' kapsamında; 'Borç Yapılandırma', 'Matrah Artırımı', 'Stok Affı', 'Kasa ve Ortaklar Cari Hesabı (OCH) Düzeltmesi' ve 'Kooperatiflerde Bağımsız Denetim' gibi alt konu başlıklarını, örnek olaylar ve çözümleriyle inceleneceğiz. Şimdi sözü, sunumlarını yapmak üzere, Bağımsız Denetçi YMM Sayın Kadir Erkeçoğlu ve Bağımsız Denetçi YMM Sayın İbrahim Akbayrak'a bırakıyor, kendilerini huzurlarınıza davet ediyorum.'' dedi.

''7440 Sayılı Yapılandırma Kanunu'' konulu eğitim semineri, iki bölümde gerçekleştirildi. İlk bölümün sunumunu Bağımsız Denetçi YMM Sayın Kadir Erkeçoğlu yaparken, ikinci bölümün sunumunu ise Bağımsız Denetçi YMM Sayın İbrahim Akbayrak üstlendi. Katılım ve ilginin yüksek olduğu eğitim semineri, saat 18.30 sularında sona erdi.

Diğer Paylaşımlar