Yönetim Kurulu Başkani'miz Sayin Ayşe Eroğlu, Yeni Üyelerimize Ruhsatlarini Takdim Etti

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu; Oda'mız Üyesi Sayın Gizem Alkan ve Can Berk Gezer'e, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı takdim etti.

Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'nun ilk konuğu, Oda Üyemiz Sayın Gizem Alkan oldu. Alkan ile bir süre görüşen Eroğlu, akabinde kendisine Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı takdim etti. 03 Mart 2023 Cuma günü, saat 14.00'da gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Sayın Burcu Bayındır da hazır bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu?nun ikinci konuğu ise Oda Üyemiz Sayın Can Berk Gezer oldu. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı almak üzere Oda'mıza gelen Gezer'i; meslek büyüğümüz, Oda'mız Etik Komisyonu ve Danışma Meclisi Üyesi Sayın Yaşar Perçinoğlu, ailesi ve mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı. 03 Mart 2023 Cuma günü saat 15.30'da gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Sayın Burcu Bayındır ile Yönetim Kurulu Saymanı'mız Sayın Yadigâr Gülşen de hazır bulundu.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı teslim ettiğimiz Oda'mız Üyesi Sayın Gizem Alkan ve Sayın Can Berk Gezer'e, uzun ve başarılarla dolu bir meslek hayatı temenni ederiz.