Ramazan Bayrami, Tüm İnsanliğa Bariş, Kardeşlik Ve Huzur Getirsin!

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Sayın Emre Kartaloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Kartaloğlu, yayımladığı kutlama mesajında, ''Hoşgörü, bereket, affetme ve sabır ayı olan Ramazan ayının ardından, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz; sevinçlerimizi, mutluluğumuzu, üzüntülerimizi paylaştığımız bir bayramı idrak ediyoruz. Deprem felaketinin acısını yüreğimizde yaşadığımız bu dönemde, Ramazan Bayramı'nı karşılıyoruz.

Karşılıklı saygı ve sevgiyi yücelten bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların bir yana bırakılarak güzelliklerin paylaşıldığı, sevgi ve saygının arttığı, insanların birbirlerine yakınlaştığı bir ortam oluşturur.

Ramazan Bayramı'nın barış, kardeşlik, sevgi, hoşgörü gibi değerleri yaşam biçimi olarak benimsememize, ayrımcılığın ve şiddetin yaşanmamasına, barışın egemen olmasına vesile olmasını arzu ediyorum.

Ramazan Bayramı'nın ulusumuza, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.'' ifadelerine yer verdi.