Oda Başkani'miz Sayin Ayşe Eroğlu, 54'üncü Karadeniz Oda Başkanlari Toplantisi'na Katildi

SMMM 54'üncü Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı, 09-11 Aralık 2022 tarihleri arasında yapıldı. Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 54'üncü Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı'na, Çorlu SMMM Odası'nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu katıldı.

54'üncü Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı'na ilişkin olarak kısa bir değerlendirme açıklamasında bulunan Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, ''Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı'mız Sayın Emre Kartaloğlu, TÜRMOB Genel Sekreteri'miz Sayın Yahya Arıkan ve İstanbul SMMM Odası ve Karadeniz Odaları Platform Başkanı'mız Sayın Erol Demirel'in katılımları ve yaptıkları konuşmalar ile gerçekleştirilen 54'üncü Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı'nda alınan kararların, mesleğimize ve meslektaşlarımıza katkı sağlamasını diliyorum.'' dedi.

Sayın Eroğlu, ''Bununla birlikte; toplantıyı organize eden Sakarya SMMM Odası Başkanı'mız Sayın Erdinç Atalay başta olmak üzere Sakarya SMMM Odası'nın değerli yönetim kurulu üyelerine, Sakarya SMMM Odası eski Başkanı'mız Sayın Ertuğrul Kocacık ve tüm Sakaryalı meslektaşlarımıza, göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkürlerimi sunarım.'' diye konuştu.