Cumhuriyet'imizi Yaşatmaya, Sonuna Kadar Devam Edeceğiz...

CUMHURİYET'İMİZİ YAŞATMAYA, SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİZ...

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, yayımladığı kutlama mesajında, '''Azim, inanç ve cesaretin vücut bulduğu bir destanın neticesinde, büyük fedakarlıklar ve ağır bedellerle kurulan Cumhuriyet'imizin 99'uncu yıl dönümünü gururla kutluyoruz.

Cumhuriyet'imiz, ulusal onurumuzun simgesi, özgürlüğümüzün ve birliğimizin güvencesi olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Kurtuluş Savaşı, ulusumuzun var olma mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin ve gelişimin simgesidir. Türkiye; Kurtuluş Savaşı'yla düşmandan, Cumhuriyet'le çağdışılıktan ve geri kalmışlıktan kurtulmuştur. Bir yaşam biçimi olan Cumhuriyet; kültürdür, çağdaşlaşmadır, bağımsızlıktır, karanlıktan aydınlığa giden yoldur, cehalete başkaldırıdır.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi: 'Cumhuriyet; düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.'

Biz de Atatürk'ün izinden yürümeye, Cumhuriyet'imizi yaşatmaya, çağdaş yaşamı sürdürmeye sonuna kadar devam edeceğiz. Cumhuriyet'in sağladığı kazanımların bilincinde olarak, Cumhuriyet Bayramı'mızı kutluyorum.'' ifadelerine yer verdi.