2020/1.dönem Konkordato Komiserliği Temel Eğitimi Başvurulari

''Konkordato Komiserliği Temel Eğitimi'' verebilmek üzere T.C. Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Bilirkişilik Daire Başkanlığı tarafından, Birliğimize verilen izin çerçevesinde, Ankara, Antalya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Mersin, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Van illerinde yapılacak olan ''Konkordato Komiserliği Temel Eğitimi'' için 2020/1. dönem başvuru takvimi belirlenmiştir.

Eğitim başvuruları,3 Ekim 2020 tarihine kadar http://konkordato.tesmer.org.tr adresi üzerinden yapılabilecektir.

Başvuru yapmak isteyen meslek mensupları 950,00 TL + KDV ve diğer meslek erbapları 1.140,00 TL + KDV olan eğitim ücretini; http://konkordato.tesmer.org.tr adresi üzerinden yapacakları başvuru sırasında, kredi kartı ile on-line olarak ödeyebilecekleri gibi Türkiye İş Bankası Ankara Dikmen Şubesi 4248-917065 (IBAN NO: TR70 0006 4000 0014 2480 9170 65) nolu hesabına da ödeyebileceklerdir. Ödemenin banka hesabına yapılması durumunda başvuru işlemi ödemenin yapılmasını takiben bir iş günü sonra yapılabilecektir.

KONKORDATO KOMİSERLİĞİ TEMEL EĞİTİMLERİNDE UYULACAK KURALLAR İÇİN TIKLAYINIZ

KONKORDATO KOMİSERLİĞİ TEMEL EĞİTİMİ FORMAT DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ