Yönetim Kurulumuz Çorlu Vergi Dairesi Sayin Bedrettin Tepe'yi Çorlu İhtisas Müdürü Sayin Celil Eskici'yi Makaminda Ziyaret Etmiştir

SAYIN TEPE ve SAYIN ESKİCİ'NİN, KONUĞU OLDUK

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Üyeleri olarak, Çorlu Vergi Dairesi Müdürü'müz Sayın Bedrettin Tepe ve Çorlu İhtisas Vergi Dairesi Müdürü'müz Sayın Celil Eskici'nin konuğu olduk.

Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyeleri'miz, Çorlu Vergi Dairesi Müdürü'müz Sayın Bedrettin Tepe ve Çorlu İhtisas Vergi Dairesi Müdürü'müz Sayın Celil Eskici'yi ziyaret ettiler. 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 11.30'da gerçekleştirilen ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu, Başkan Yardımcı'mız Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Burcu Bayındır, Sayman'ımız Yadigâr Gülşen, Yönetim Kurulu Üye'miz Erdal Bilmem ile 2016-2019 Dönemi / 2019-2022 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı'mız İbrahim Otsekin ve 2016-2019 Dönemi / 2019-2022 Dönemi Yönetim Kurulu Üye'miz Sinan Dündar da hazır bulundular.

 

Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu'nun yaptığı kısa giriş konuşması ile başlayan ziyaret programı, Oda'mızın kuruluşundan bu güne kadar geçen süre zarfında gerçekleştirilen çalışmaların bir özetinin aktarılması ile devam etti.

 

04-05 Haziran 2022 tarihlerinde yapılan 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı'yla 2022-2025 Dönemi için göreve seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri'ni tebrik eden Çorlu Vergi Dairesi Müdürü'müz Sayın Bedrettin Tepe ve Çorlu İhtisas Vergi Dairesi Müdürü'müz Sayın Celil Eskici, yapılması planlanan çalışmalar ve hayata geçirilmesi hedeflenen projeler konusunda başarı dileklerini ilettiler. Önümüzdeki günlerde 30 yeni personelin işbaşı yapacağı müjdesini de paylaşan Tepe ve Eskici, işe başlayacak yeni personellerden 15'inin Çorlu Vergi Dairesi bünyesinde, 15'inin ise Çorlu İhtisas Vergi Dairesi bünyesinde istihdam edileceği bilgisini paylaştılar.

 

Gösterdikleri konukseverlik dolayısıyla Çorlu Vergi Dairesi Müdürü'müz Sayın Bedrettin Tepe ve Çorlu İhtisas Vergi Dairesi Müdürü'müz Sayın Celil Eskici'ye, teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar