Yönetim Kurulumuz Çorlu Kaymakami Sayin Cafer Sarili'yi Makaminda Ziyaret Etmiştir

ÇORLU KAYMAKAMI CAFER SARILI'YI, MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Üyeleri olarak, Çorlu Kaymakamı Sayın Cafer Sarılı'yı makamında ziyaret ettik. Ziyarette, 2022-2025 Dönemi'nde yapılması planlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aktardık.

Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyeleri'miz, Çorlu Kaymakamı Sayın Cafer Sarılı'yı makamında ziyaret ettiler. 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 10.00'da gerçekleştirilen ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu, Başkan Yardımcı'mız Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Burcu Bayındır, Sayman'ımız Yadigâr Gülşen ve Yönetim Kurulu Üye'miz Erdal Bilmem hazır bulundular.

 

Yönetim Kurulu Üyeleri'mizin Çorlu Kaymakamı Sayın Cafer Sarılı'ya tek tek tanıtılmasıyla başlayan ziyaret programı, Oda'mızın kuruluşundan bu güne kadar geçen süre zarfında gerçekleştirilen çalışmaların özetinin aktarılması ile devam etti. Akabinde, 04-05 Haziran 2022 tarihlerinde yapılan 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı'yla 2022-2025 Dönemi için göreve seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri'nin hayata geçirmeyi hedeflediği projelerin kısa bir demostrasyonu yapıldı. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini giderek hissettirmeye başlayan ekonomik daralmanın sebep olduğu sorunların dile getirilmesinin ardından ilçemizde hizmet vermekte olan meslek mensuplarımızın göğüslemek zorunda kaldığı sıkıntılar ifade edildi. Ziyaret, ilçemizin ticari yaşamına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasıyla devam etti.

 

Üç yıl boyunca Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak olan isimleri tebrik eden Çorlu Kaymakamı Sayın Cafer Sarılı, Serbest Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik mesleğini icra eden meslek mensuplarının yaptığı görevin önemine değindi. Oda Yönetimi'nin yapacağı çalışmalarda ve hayata geçirmeyi hedeflediği projelerde başarılar dileyen Çorlu Kaymakamı Sayın Cafer Sarılı, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Sayın Sarılı, makam odasının duvarında yer alan fotoğraf ve Ulu Önder'imiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilçemiz trafiği ana arterine ismi verilen, ayrıca Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 4'üncü Genelkurmay Başkanı olan Salih Omurtak arasında yaşanan mizah yüklü konuşma hakkında da detaylı açıklamalarda bulundu. Ziyaret programı, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret dolayısıyla Çorlu Kaymakamı'mız Sayın Cafer Sarılı'ya teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunar, ilçemiz adına yapacağı çalışmalarda sonsuz başarılar dileriz.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar