Yönetim Kurulumuz Çorlu Belediye Başkani Sayin Ahmet Sarikurt' U Makaminda Ziyaret Etmiştir

ÇORLU BELEDİYE BAŞKANI'MIZ SARIKURT'A, İADE-İ ZİYARET

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri'miz, Çorlu Belediye Başkanı'mız Sayın Ahmet Sarıkurt'a iade-i ziyarette bulundular.

Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyeleri'miz, Çorlu Belediye Başkanı'mız Sayın Ahmet Sarıkurt'u makamında ziyaret ettiler. 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı'yla 2022-2025 Dönemi için göreve seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri'mizi tebrik etmek üzere 14 Haziran 2022 Salı günü Oda'mızı ziyaret eden Çorlu Belediye Başkanı'mız Sayın Ahmet Sarıkurt'a iade-i ziyaret niteliği taşıyan ziyaret kapsamında, güncel konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 13.30'da gerçekleştirilen ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu, Başkan Yardımcı'mız Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Burcu Bayındır, Sayman'ımız Yadigâr Gülşen ve Yönetim Kurulu Üye'miz Erdal Bilmem hazır bulundular.

 

Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu'nun yaptığı kısa giriş konuşması ile başlayan ziyaret programı, 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı'ndan bu yana geçen kısa süre zarfında göreve yeni gelen Yönetim Kurulu Üyeleri'mizin gerçekleştirdiği çalışmaların bir özetinin aktarılması ile devam etti. Akabinde, ilçemizin ticari yaşamına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

2022-2025 Dönemi'nde, üç yıl süreyle Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak olan isimleri yeniden tebrik eden Çorlu Belediye Başkanı'mız Sayın Ahmet Sarıkurt, ilçemizin daha yeşil bir görünüme kavuşturulması amacıyla yapılan ağaçlandırma çalışmalarına destek beklediğini vurguladı. Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan ve belirli bir alanının, ağaçlandırılmak üzere Çorlu SMMM Odası'na tahsis edilebileceğini ifade eden Çorlu Belediye Başkanı'mız Sayın Ahmet Sarıkurt, bu konudaki talebinde ısrarcı olduğunu söyledi. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Sarıkurt, ihtiyaç duyulan her konuda ve her zaman Çorlu Belediyesi olarak destek vermeye hazır olduklarının altını çizdi.

 

Hoş bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret dolayısıyla Çorlu Belediye Başkanı'mız Sayın Ahmet Sarıkurt'a teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunar, ilçemiz adına yapılacak her türlü çalışmanın en yakın takipçileri olacağımızı önemle vurgularız.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar