Yönetim Kurulu Ve Staj Eğitim Komitesi Üyeleri, Staja Giriş Sinavina Katilacak Adaylarla Bir Araya Geldiler

15 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılması planlanan 2022/3 Dönem Staja Giriş Sınavı'na katılacak adaylarla bir araya gelen Oda'mız Yönetim Kurulu ve Staj Eğitim Komitesi Üyeleri, sınavda dikkat edilmesi gereken hususlar ve sınav stratejisine ilişkin bilgilendirmede bulundular.

Oda'mız Yönetim Kurulu ve Staj Eğitim Komitesi Üyeleri, 15 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılması planlanan 2022/3 Dönem Staja Giriş Sınavı'na katılacak adaylarla bir araya geldiler. 12 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 16.00'da gerçekleştirilen buluşmada, Staja Giriş Sınavı'na ilişkin dikkat edilmesi gereken hususlar ve sınav stratejisine ilişkin bilgilendirmelerde bulundular.

Adayların sorularını tek tek yanıtlayan Yönetim Kurulu ve Staj Eğitim Komitesi Üyeleri'miz, ana başlıklar altında topladıkları konular hakkında detaylı aktarımlarda bulundular.

Diğer bir anlamıyla adayların sınava mental açıdan da hazır olmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda; Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Sayın Burcu Bayındır, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Erdal Bilmem, Staj Eğitim Komitesi Başkanı'mız Sayın Serpil Bayrı, Staj Eğitim Komitesi Başkan Yardımcıları'mız Sayın Azem Sever ve Sayın M. Gökhan Tutaşer ile Staj Eğitim Komitesi Üyeleri'miz Sayın Çağlar Şahin ve Figen Özgür hazır bulundular.

Çorlu SMMM Odası Yönetimi olarak; 15 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılması planlanan 2022/3 Dönem Staja Giriş Sınavı'na katılacak adaylarımıza şimdiden başarılar diler, sorunsuz ve rahat bir sınav süreci geçirmelerini temenni ederiz.

     

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar