Yönetim Kurulu Başkani'miz Sayin Ayşe Eroğlu, Yeni Üyelerimize Ruhsatlarini Takdim Etti

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu; Oda'mız Üyesi Sayın Cavidan Oyan ve Sayın Aslı Bişkin'e, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı takdim etti.

Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'nun ilk konuğu, Oda Üyemiz Sayın Cavidan Oyan oldu. Oyan ile bir süre görüşen Eroğlu, akabinde kendisine Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı takdim etti. 09 Mayıs 2023 Salı günü, saat 12.30'da gerçekleştirilen takdim töreninde, Sayın İmran Oyan da değerli eşini yalnız bırakmadı.

Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'nun ikinci konuğu ise Oda Üyemiz Sayın Aslı Bişkin oldu. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı almak üzere Oda'mıza gelen Sayın Aslı Bişkin'e, değerli eşi SMMM Sayın Aziz Bişkin eşlik etti. Saat 13.00'da gerçekleştirilen takdim töreninde; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Sayın Burcu Bayındır ile Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Erdal Bilmem de hazır bulundu.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı teslim ettiğimiz Oda'mız Üyesi Sayın Cavidan Oyan ve Aslı Bişkin'e, uzun ve başarılarla dolu bir meslek hayatı temenni ederiz.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar