Yönetim Kurulu Başkani'miz Sayin Ayşe Eroğlu, Yeni Üyelerimize Ruhsatlarini Takdim Etti

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu; Oda'mıza yeni üye olan Sayın Rasim Aygenç, Sayın Mutahare Gülbaba ve Sayın Mustafa Kurtulan'a, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatlarını takdim etti.

Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Oda'mıza yeni üye olan Sayın Rasim Aygenç ve Sayın Mutahare Gülbaba'ya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatlarını takdim etti. 14 Aralık 2023 Perşembe günü saat 13.00'da, Çorlu SMMM Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen takdim töreninde; Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Başkan Yardımcımız Sayın Erol İlhan, Sekreterimiz Sayın Burcu Bayındır, Saymanımız Sayın Yadigâr Gülşen, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Erdal Bilmem ile Aygenç ve Gülbaba'nın aileleri, yakınları ve mesai arkadaşları hazır bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'nun bir diğer konuğu ise Oda'mıza yeni üye olan Sayın Mustafa Kurtulan oldu. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı almak üzere Oda'mıza gelen Sayın Mustafa Kurtulan'ı, değerli eşi de yalnız bırakmadı. Saat 17.00 itibari ile başkanlık makamında gerçekleştirilen takdim töreninde, Yönetim Kurulu Saymanımız Sayın Yadigâr Gülşen de hazır bulundu.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatlarını teslim ettiğimiz Sayın Rasim Aygenç, Sayın Mutahare Gülbaba ve Sayın Mustafa Kurtulan'a, uzun ve başarılarla dolu mesleki hayatlar temenni ederiz.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar