Yönetim Kurulu Başkani'miz Sayin Ayşe Eroğlu Ve Beraberindeki Heyet, Tekirdağ Smmm Odasi'ni Ziyaret Etti

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri'miz, Tekirdağ SMMM Odası'na nezaket ziyaretinde bulundular.

07 Mart 2023 Salı günü saat 17.00'da gerçekleştirilen ziyarette; Tekirdağ SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şerafettin Kurt, Tekirdağ SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Nurten Pandir Çakır, Oda'mız Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır, Oda'mız Yönetim Kurulu Saymanı Sayın Yadigâr Gülşen, Tekirdağ SMMM Odası Yönetim Kurulu Sekreteri/Saymanı Sayın Demet Eroğlu ve Tekirdağ SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Abdullah Canki hazır bulundular. Ülke gündemine ve mesleki yaşama ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, kardeş iki Oda tarafından hayata geçirilmesi planlanan ortak çalışmalar da masaya yatırıldı.

Hoş bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette göstermiş oldukları konukseverlik ve samimiyet dolayısıyla Tekirdağ SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şerafettin Kurt ve değerli Yönetim Kurulu Üyeleri'ne, teşekkürlerimizi ve en içten saygılarımızı sunarız.