Yönetim Kurulu Başkani'miz Sayin Ayşe Eroğlu, Oda'miz Üyesi Sayin Aysel Alan'a Ruhsatini Takdim Etti

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı teslim almak üzere Oda'mıza gelen Sayın Aysel Alan'a yetki belgesini takdim etti.

2019 yılı 3'üncü Dönemi Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik (SMMM) Yeterlilik Sınavı'nda başarı göstererek ruhsat almaya hak kazanan Sayın Aysel Alan, yetki belgesini Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'nun elinden aldı. 13 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 13.30'da gerçekleştirilen görüşmede; 2012-2013, 2013-2016 ve 2016-2019 dönemlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Sayın Çiğdem Karataş da hazır bulundu.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı teslim ettiğimiz Oda'mız Üyesi Sayın Aysel Alan'a, uzun ve başarılarla dolu bir meslek hayatı temenni ederiz.