Üyemiz Sayin Mustan Koçer'den, Oda Başkani'miz Sayin Ayşe Eroğlu'na Nezaket Ziyareti

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Üyesi Sayın Mustan Koçer, Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Oda'mız Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır da hazır bulundu.

Yaklaşık 6 ay önce göreve gelen yönetim kurul üyelerine tebriklerini ileten SMMM Mustan Koçer, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Eroğlu nezdinde sorumluluk üstlenen tüm isimlere başarılar diledi. Geçen süre içerisinde yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ve meslek camiasını öne çıkaracak çalışmalar konusunda gereken desteği vermeye hazır olduğunun altını çizen Koçer, ülkemizde yaşanan ekonomik daralmanın meslek mensupları üzerinde yarattığı olumsuz etkiler ve konuya ilişkin çözüm önerileri hususunda da görüş alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirmiş olduğu nezaket ziyareti dolayısıyla değerli meslektaşımız Sayın Mustan Koçer'e, teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.