Türkiye 3568 Platformu'ndan, Oda'miza Nezaket Ziyareti

Türkiye 3568 Platformu Grup Başkanı SMMM Sayın Ertuğrul Erdem önderliğindeki platform üyeleri, Oda'mız Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Delegeleri'ni ziyaret ettiler.

03 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 10.30'da gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde; Türkiye 3568 Platformu Grup Başkanı SMMM Sayın Ertuğrul Erdem, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu, platform üyeleri YMM Sayın İbrahim Akbayrak, SMMM Sayın Muzaffer Vardar ve SMMM Sayın Engin Aytaç, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır, Yönetim Kurulu Saymanı Yadigâr Gülşen, Oda'mız TÜRMOB Delegeleri Sayın İbrahim Otsekin, Sayın Sinan Dündar, Sayın Atifet Şahin, Sayın Nevziye Kütüklü, Sayın Çiğdem Kavaklı Özçetin, Sayın Çağlar Şahin ve Sayın Özgün Çakır hazır bulundular.

04-05 Haziran 2022 tarihlerinde tamamlanan Çorlu SMMM Odası 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında 2022-2025 dönemi için seçilen kurul üyelerine tebriklerini ileten Türkiye 3568 Platformu Grup Başkanı Sayın Ertuğrul Erdem, Çorlu SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu nezdinde sorumluluk üstlenen tüm isimlere başarı dileklerini iletti. 15-16 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan TÜRMOB 24'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ''Başkan Adayı'' olarak YMM Sayın Fikret Baş'ı desteklediklerini ifade eden Türkiye 3568 Platformu Grup Başkanı Erdem; Baş'ın Afyon Programı dolayısıyla yanlarında olamadığını, ancak Çorlu SMMM Odası TÜRMOB Delegeleri'nin desteğini önemsediğini ve beklediğini belirtti. Yaklaşık olarak 1,5 saat süren görüşmede, meslek camiamızı öne çıkaracak çalışmalar konusunda gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyleyen Erdem; ülkemizde yaşanan ekonomik daralmanın meslektaşlarımız üzerinde oluşturduğu olumsuz etkiler, uygulamadaki mevcut sorunlar ve sorunlara ilişkin çözüm önerileri ile etkin ve çözümsel yaklaşım hususlarında da görüş alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirmiş oldukları nezaket ziyareti dolayısıyla Türkiye 3568 Platformu Grup Başkanı SMMM Sayın Ertuğrul Erdem ve beraberindeki heyete, teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.