Türk Ekonomi Bankası Çorlu Çarşı Şubesinden Odamız Üyelerine Özel Kampanya

Türk Ekonomi Bankası Çorlu Çarşı Şube olarak protokol kapsamında odanız üyeleri özelinde faydalandırabileceğimiz konular  ;

-         Oda üyelerinin hesaplarından yapacakları havale ve EFT   işlemlerinden ücret alınmayacaktır.

-         Üyelere tanımlanan Pos Plus ürünümüz üyelerin Mail Order ile yaptıkları kart tahsilat işlemlerini manuel olarak takip etmelerini ortadan kaldıracaktır. Kart bilgileri sisteme girildiğinde tekrar sayısına bağlı kendisi taramakta ve tahsilatı yapmaktadır. Ayrıca Mail Order formunu matbu olarak sistem kendisi düzenlemektedir. Oran % 1,45

-         Üyelere tanımlanan Kredi Kartlarından  aidat  alınmayacaktır .

-         Üyelere özel ihtiyaç kredisi( özel oran% 1,15 ) fiyatlaması mevcut olup diğer ihtiyaçlarında itina ile destek verilecektir.  Mevduat  ( Marifetli hesap 3 ay süre ile % 11,25 ) , Konut ( 3-60 ay % 0,90  61 -120 ay % 0,95 )

-         Üyeler Vergi ,SGK gibi ödemelerini internet üzerinden yapabilmekte olup SGK ödemelerini otomatik ödemeye verebilirler.

-         Bununla birlikte ;

-         %11.25 faiz mevduat fiyatlamamız mevcuttur. 750.000 TL ye kadar mevduatlarınızı yüksek faiz oranından değerlendirebilirsiniz.

-

-         %2.75 USD ve %1.50 Euro günlük marifetli hesap ile yabancı para mevduatlarınızı değerlendirebilirsiniz.

-         Bayanlara yönelik Bonus She Kredi Kartı ile kozmetik&güzellik&sağlık harcamalarında 3 taksit olarak ödenebiliyor.

-         Araç sahibi olanlar için Total Bonus Kart ile sürekli ve her limitte yapılacak benzin&mazot&otogaz harcamalarında Total Benzin istasyonunda geçerli %5 indirimden yaralanabiliyorlar.

-         Düşük faizli kredili mevduat hesabı ile düzenli ödemeler ve otomatik fatura ödemeleri daha kolay takip edilebilir.

-         Bunlar dışında şubemizde bulunan 3 kişilik profesyonel ekibimiz tüm üyelerinize her konuda en özel hizmeti sağlayacaktır.

Saygılarımızla.

ALPER DİNÇER                                SEZEN BEZCİ                                    SEÇİL ŞAMLI
BİREYSEL PORTFÖY YÖNETİCİSİ    BİREYSEL PORTFÖY  YÖNETİCİSİ  BİREYSEL PORTFÖY YÖNETİCİSİ
Tel: 0850 204 62 58 Tel: 0850 204 62 55          Tel: 0850 204 62 59