Stajyer Öğrenci Çaliştirmak İsteyen Oda Üyelerimiz İçin Son Başvuru Tarihi 06 Aralik 2023 Çarşamba Olarak Belirlenmiştir!

Değerli Oda Üyelerimiz,

T.C. Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Meslek Yüksek Okulu ile yapılan "Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolü" kapsamında; 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda, okulun son sınıf öğrencilerinin, 19 Şubat 2024-07 Haziran 2024 tarihleri arasında haftanın 5 günü (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma) çalışmaları için sizlerden gelen talep doğrultusunda işe yerleştirilmelerine başlanacaktır.

Başvuruların; en geç 06 Aralık 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar, Oda'mıza yapılması gerekmektedir.

Öğrencilere ödenecek ücret Net Asgari Ücretin 1/3'ünden az olamayacak olup, sigortaları okul tarafından ödenecektir.

Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu