Staj Eğitim Komitesi Üyeleri Görev Dağilimini Yaptilar

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 2022-2025 Dönemi Staj Eğitim Komitesi Üyeleri, ilk kez bir araya geldiler. 04 Ekim 2022 Salı günü saat 14.30'da toplanan komite üyeleri, kendi aralarındaki görev dağılımını da gerçekleştirdiler.

Çorlu SMMM Odası Hizmet Binası'nda yapılan toplantı öncesinde Yönetim Kurulu ile bir süre görüşen Staj Eğitim Komitesi Üyeleri, akabinde komite görev dağılımını yaptılar. Alınan karar doğrultusunda; Serpil Bayrı başkanlık, Azem Sever ve Menderes Gökhan Tutaşer başkan yardımcılığı ve Emsal Yıldırım da sekreterlik görevlerine seçildiler. Çağlar Şahin, Feriha Akgün, Figen Özgür, Hülya Öztürk, Sinan Dündar ve Teoman Akpınar ise komite üyesi olarak görev aldılar.             Önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan eğitim ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan komite üyeleri, izlenecek yol haritası konusunda da fikir birliğine vardılar.