Sosyal Etkinlik Komitesi Üyeleri Görev Dağilimini Yaptilar

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 2022-2025 Dönemi Sosyal Etkinlik Komitesi Üyeleri, ilk kez bir araya geldiler. 05 Ekim 2022 Salı günü saat 13.30'da toplanan komite üyeleri, kendi aralarındaki görev dağılımını da gerçekleştirdiler.

Çorlu SMMM Odası Hizmet Binası'nda yapılan toplantı öncesinde Yönetim Kurulu ile bir süre görüşen Sosyal Etkinlik Komitesi Üyeleri, akabinde komite görev dağılımını yaptılar. Alınan karar doğrultusunda Nigar Araç başkanlık görevine seçilirken, Berra Karar, Ferahnaz Seval Özel, Ferhat Mahir Alan, Hatice Çakır, Kadir Surur, Tülay Tekneci ve Uğur Arı ise komite üyesi olarak görev aldılar.

Önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan eğitim ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan komite üyeleri, izlenecek yol haritası konusunda da fikir birliğine vardılar.