Özdemir Ve Tepe'yi, Çorlu Vergi Dairesi'nde Ziyaret Ettik

Yönetim Kurulu Üyeleri'miz; Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürlüğü görevinden Çorlu Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine atanan Sayın Halil Özdemir ve Çorlu İhtisas Vergi Dairesi Müdürü Sayın Bedrettin Tepe'yi, makamlarında ziyaret ettiler.

05 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 14.30'da yapılan nezaket ziyaretlerinin ilk durağı, Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürlüğü görevinden Çorlu Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine yeni atanan Sayın Halil Özdemir oldu. Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'nun yaptığı 'Hoş Geldiniz' konuşması ile başlayan ziyaret programı, Oda'mızın kuruluşundan bu güne kadar geçen süre zarfında gerçekleştirilen çalışmaların bir özetinin aktarılması ile devam etti. Gerçekleştirmiş oldukları nezaket ziyareti dolayısıyla Yönetim Kurulu Üyeleri'mize teşekkürlerini ileten Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Sayın Halil Özdemir, 04-05 Haziran 2022 tarihlerinde yapılan 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı ile 2022-2025 Dönemi için göreve seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri'ne başarılar diledi. Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'na üye meslek mensuplarıyla kurulacak etkili ve güçlü iletişime özellikle önem verdiklerinin altını çizen Sayın Özdemir, gelecek günlerin oldukça verimli çalışmalara vesile olması temennisinde bulundu. Ziyaret programı, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafının akabinde sona erdi.

Yönetim Kurulu Üyeleri'mizin ikinci durağı ise, Çorlu Vergi Dairesi Müdürlüğü görevinden Çorlu İhtisas Vergi Dairesi Müdürlüğü görenine atanan Sayın Bedrettin Tepe'nin makamı oldu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme, önümüzdeki günlerde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar ve hedeflenen projeler konusunda yapılan karşılıklı fikir alışverişinin ardından son buldu.

Gerçekleştirilen ziyaret programında; Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Başkan Yardımcımız Sayın Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreterimiz Sayın Burcu Bayındır, Saymanımız Sayın Yadigâr Gülşen, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Erdal Bilmem ile 2012-2013, 2013-2016 ve 2016-2019 dönemlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunan Sayın Çiğdem Karataş hazır bulundular.

Göstermiş oldukları konukseverlik dolayısıyla Çorlu Vergi Dairesi Müdürü'müz Sayın Halil Özdemir ve Çorlu İhtisas Vergi Dairesi Müdürü'müz Sayın Bedrettin Tepe'ye, teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar