Oda'miz, Mostar Kirtasiye İle İndirim Sözleşmesi İmzaladi!

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası ile Mostar Kırtasiye Büro Makine Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. arasında, ''Perakende ve Toptan Satış İndirim Sözleşmesi'' yenilendi. Bir yıl süreyle geçerlilik taşıyacak olan sözleşme kapsamında; kitap alımlarında %20 (yüzde yirmi),kırtasiye malzemelerinde %10 (yüzde on), indirim yapılacak. Toplu alımlardaki indirim oranı, Mostar Kırtasiye Büro Makine Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından belirlenecek.

28 Ağustos 2024 Çarşamba günü imzalanan sözleşme kapsamında; Mostar Kırtasiye'nin faaliyet gösterdiği adreste (Muhittin Mahallesi Çetin Emeç Bulvarı Tütün Sokak No:2-3-4), Çorlu SMMM Odası'na kayıtlı üyelerin kitap alımlarında %20(yüzde yirmi),ofislerinde kullanacakları kırtasiye malzemelerinin temininde perakende alımlarda %10 (yüzde on),toplu alımlarda ise daha yüksek oranlarda indirim yapılacak. Toplu alımlardaki indirim oranı ise; yapılan alımın miktarına ve tutarına göre değişkenlik gösterecek olup, Mostar Kırtasiye Büro Makine Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından belirlenecektir.

Sözleşme maddelerine ilişkin yapılan açıklamaların ardından, bir yıl süreyle geçerlilik taşıyacak olan indirim sözleşmesi imza altına alındı. Sözleşmeyi; Çorlu SMMM Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Mostar Kırtasiye Büro Makine Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. adına ise Kırtasiye Yetkilisi sıfatıyla Sayın Nedife Bodurlu imzaladılar.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar