Oda Yönetimi'miz, Mesleki Bilgilendirme Sunumuna Katildi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Üyeleri'miz, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğü tarafından organize edilen, ''Muhasebe Mesleğinin Tarihsel Gelişimi, Fonksiyonları, İşleyişi, Standartları ve Geleceği'' konulu mesleki bilgilendirme sunumuna katıldılar.

Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Erol İlhan, Sekreterimiz Sayın Burcu Bayındır, Saymanımız Sayın Yadigâr Gülşen ve Üyemiz Sayın Erdal Bilmem; NKÜ Çorlu MYO Müdürlüğü tarafından organize edilen, 'Muhasebe' ve 'İşletme' programlarında eğitim gören öğrencilere yönelik düzenlenen mesleki bilgilendirme sunumuna katıldılar. Sunum öncesinde; NKÜ Çorlu MYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Sayın Şeniz Özhan, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Teoman Akpınar ve Öğretim Görevlisi Ümmühan Kalay tarafından karşılanan Yönetim Kurulu Üyeleri'miz, kısa bir 'Hoş Geldiniz' seramonisinin ardından konferans salonuna alındılar.

Yaklaşık 1,5 saat süren mesleki bilgilendirme sunumunu 'Muhasebenin Tanımı', 'Tarihsel Gelişimi', 'Muhasebenin Fonksiyonları', 'Kapsamına Göre Muhasebe Türleri', '3568 Sayılı Kanun', 'Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik Mesleğinin Konusu', 'Genel Mesleki Standartlar', 'Staj ve Staj Süreci' ve 'Mesleğin Geleceği' başlıkları altında örgüleyen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Erol İlhan, Oda Yönetimi olarak bu tarz eğitimlere oldukça önem verdiklerinin ve mesleki açıdan yetkin bireylerin yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen bu tür etkinliklere her daim destek olacaklarının altını çizdi.

             Mesleki bilgilendirme sunumu, öğrencilerin yönelttiği soruların Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Erol İlhan ve Yönetim Kurulu Sekreterimiz Sayın Burcu Bayındır tarafından yanıtlanması ile son buldu.

Diğer Paylaşımlar