Oda Yönetimi'miz, Cumhuriyet Bayrami Çelenk Sunma Törenine Katildi

ODA YÖNETİMİ'MİZ, CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİNE KATILDI

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ve beraberindeki heyet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

28 Ekim 2022 Cuma günü saat 12.30'da düzenlenen çelenk sunma törenine; başta Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu olmak üzere, Başkan Yardımcısı Sayın Erol İlhan, Sekreteri Sayın Burcu Bayındır, Saymanı Sayın Yadigâr Gülşen, Üyesi Sayın Erdal Bilmem, Disiplin Kurulu Sekreteri Sayın Leyla Acır, Staj Eğitim Komitesi Başkanı Sayın Serpil Bayrı, Etik Komisyonu Sekreteri Sayın Çiğdem Karataş, Asgari Ücret Tespit Komitesi Sekreteri Sayın Ömer Murat Volkan, Soruşturma Komisyonu Üyesi Sayın Özlem Açık, Staj Eğitim Komitesi Üyesi Sayın Figen Özgür ve Üyemiz Sayın Emel Yavuz'dan oluşan kalabalık bir heyet katıldı.

Çorlu Atatürk Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni, saygı duruşuna müteakiben okunan İstiklal Marşı'mız ile başladı. Akabinde Çorlu Kaymakamı Sayın Mustafa Eldivan, 5'inci Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sayın Tevfik Algan ve Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt tarafından Atatürk Anıtı'na çelenler sunuldu.

Düzenlenen tören, çelenklerin sunulmasının ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.