Oda Tarihimizde İlk Kez, Kurullar Arasi İstişare Toplantisi Gerçekleştirildi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası tarihinde ilk kez düzenlenen 'Kurullar Arası İstişare Toplantısı', 11 Ekim 2022 Salı günü saat 16.00'da gerçekleştirildi. Tek maddelik gündemle bir araya gelen üyeler, 15-16 Ekim 2022 tarihlerinde yapılması planlanan TÜRMOB 24'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 2022-2025 Dönemi Yönetim Kurulu, Danışma Meclisi, Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu, Etik Komisyonu ve Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Delegeleri, Oda tarihinde ilk kez düzenlenen Kurullar Arası İstişare Toplantısı'nda bir araya geldiler.

11 Ekim 2022 Salı günü, saat 16.00'da gerçekleştirilen Kurullar Arası İstişare Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan ve tek maddelik gündem ile toplandıklarını ifade eden Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, TÜRMOB 24'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda izlenecek yol haritasının belirlenmesi, mevzuat kaynaklı aksaklıkların belirlenmesi, çözüm bekleyen sorunların dile getirilmesi ve işleyişi olumsuz yönde etkileyen uygulamaların tespiti gibi hususlar konusunda fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi. Sayın Eroğlu'nun yaptığı kısa giriş konuşmasının ardından söz alan Oda üyeleri, öneri ve fikirlerini kurul üyeleri ile paylaştılar.

Yaklaşık olarak iki saat süren ve geniş katılımla gerçekleşen Kurullar Arası İstişare Toplantısı'nın oldukça verimli geçtiğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, bu tür toplantıların bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

Diğer Paylaşımlar