Oda'miz Üyesi Sayin Burçin Üstün Erçili, Yetki Belgesini Yönetim Kurulu Başkani'miz Sayin Ayşe Eroğlu'nun Elinden Aldi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı teslim almak üzere Oda'mıza gelen Sayın Burçin Üstün Erçili'ye yetki belgesini takdim etti.

2021 yılı 2'nci Dönemi Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik (SMMM) Yeterlilik Sınavı'nda başarı göstererek ruhsat almaya hak kazanan Sayın Burçin Üstün Erçili, yetki belgesini Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'nun elinden aldı. 13 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 15.00'da gerçekleştirilen görüşmede; Oda'mız Yönetim Kurulu Saymanı Sayın Yadigâr Gülşen, 2012-2013, 2013-2016 ve 2016-2019 dönemlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Sayın Çiğdem Karataş ile Oda'mız Üyesi Sayın Mustan Koçer de hazır bulundu. Bu mutlu gününde Sayın Burçin Üstün Erçili'yi, başta değerli eşi olmak üzere; Bülent Üstün, Oktay Üstün ve beraberinde gelen sevenleri de yalnız bırakmadı.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı teslim ettiğimiz Oda'mız Üyesi Sayın Burçin Üstün Erçili'ye, uzun ve başarılarla dolu bir meslek hayatı temenni ederiz.