Oda Başkani'miz Sayin Eroğlu, Öğretmenler Günü Dolayisiyla Düzenlenen Çelenk Sunma Törenine Katildi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmenliği'ni kabul ettiği gün olan ve 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanan 24 Kasım tarihi dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma töreni, saat 10.00'da Atatürk Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Törende; Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu, Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği (MMMBD) Çorlu Şube Başkanı Sayın Figen Özgür, önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın İbrahim Otsekin ve Oda'mız Üyesi Sayın Sedat Dedeoğlu hazır bulundular.

Çelenk sunma töreni, saygı duruşuna müteakiben okunan İstiklal Marşı'mız ile başladı. Akabinde Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü'müz Sayın Hüseyin Erdoğan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Tören programı, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Çelenk sunma töreninin ardından bir süre görüşen Oda'mız üyeleri, meslek camiasında yaşanan sıcak gelişmeleri masaya yatırdılar.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar