Oda Başkani'miz Sayin Eroğlu, Hazirlik Kursuna Katilan Gençlerle Bir Araya Geldi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, 2023/1'inci Dönem Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Staja Giriş Sınavı (SGS) Hazırlık Kursu'na kayıt yaptıran gençlerle bir araya geldi.

Yaptığı kısa 'Hoş Geldiniz!' konuşmasının ardından sürece ilişkin önemli detaylar paylaşan Oda Başkanı'mız Sayın Eroğlu, 'Geçtiğimiz hafta, 09-11 Aralık tarihleri arasında Sakarya'da düzenlenen SMMM 54'üncü Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı dolayısıyla, sizlerle bir araya gelme fırsatımız olmadı. Dolayısıyla kısmet bu haftayaymış. Öncelikle belirtmek isterim ki zorlu bir yoldasınız. Bu kritik sürecin verimli ve bir o kadar da başarılı geçmesi, sizler adına en büyük dileğim. Oldukça tecrübeli ve konusunda uzman eğitmenlerimiz, kurs boyunca sizlerle yakından alakadar olacaklar. Sizlerden ricam, takıldığınız her noktada eğitmenlerinize, bizlere soru sormanız ve bizlerden destek almanızdır. Bu süreci çalışarak, öğrenerek ve aynı zamanda aktif bir şekilde uygulama yaparak geçirmenizin, sizlere çok daha fazla fayda sağlayacağını düşünüyorum. Bu durum, aynı zamanda bitirme sınavları açısından da büyük kolaylıklar sunacaktır. Sistemli ve planlı çalışmak, hem mesleğe giriş hem de daha sonraki aşamalarda karşılaşacağınız zorlukların üstesinden gelmenizde en büyük yol göstericiniz olacaktır. Çünkü gerek muhasebenin oldukça geniş bir alanı kapsaması gerekse hergün kendini yenileyen bir yapıya sahip olması, ilgili mevzuatların dikkatli bir şekilde takibini ve yapılan değişikliklerin anlık olarak uygulamaya geçirilmesini adeta zorunlu bir hale getirmektedir. Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri olarak, hem bu süreçte hem de bundan sonraki süreçlerde, elimizden gelen katkıyı sizlere sunmaya çalışacağız. Oda olarak, ihtiyaçlarınıza cevap vermeye hazırız. Gerek dersler gerek çalışma kondüsyonu gerekse kaynaklarla ilgili olan her türlü konuda, rahatlıkla bizlere ulaşabilirsiniz. Bu konuda içiniz rahat olsun! Çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere kolaylıklar dilerken, sergileyeceğiniz üstün başarıların meslek hayatınızda daim olmasını temenni ediyorum.' dedi.

Başkan Eroğlu'nun gerçekleştirdiği konuşmanın ardından, 2'nci haftanın ders programında yer alan konularla eğitime devam edildi.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar