Oda Başkani'miz Sayin Ayşe Eroğlu, Çorlu Berberler Ve Kuaförler Odasi Başkani Sayin Kuluptakan'i Ziyaret Etti

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Çorlu Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Türkan Kuluptakan'ı makamında ziyaret etti.

27 Aralık 2022 Salı günü saat 15.30'da gerçekleştirilen ziyarette, ticari yaşamda karşılaşılan sorunlar ve bu sorunlara ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Çorlu Berberler ve Kuaförler Odası'na mensup üyelerin daha kaliteli müşavirlik hizmeti almaları ve en doğru bilgiye ulaşmaları noktasında her zaman iletişime hazır olduklarının altını çizen Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, dezenformasyona yönelik olumsuz ifadelerin ve bu yöndeki davranışların ancak karşılıklı diyalog yoluyla aşılabileceğini sözlerine ekledi.

            Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Türkan Kuluptakan ise ortak sorunlara ortak çözümler bulunması kapsamında daha sık bir araya gelmek istediklerini ve daha sağlıklı bir ticari yaşamın tesisi hususunda meslek odaları arasında kurulacak ikili iletişim köprülerinin önemine vurgu yaptı.  

            Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ve yaklaşık 45 dakika süren ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar