Oda Başkani'miz Ayşe Eroğlu, Ymm Sinan Dündar'a Ait Çalişma Ofisinin Açilişina Katildi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri'miz, Yeminli Mali Müşavir (YMM) Sinan Dündar'a ait çalışma ofisinin açılışı dolayısıyla düzenlenen programa katıldılar.

13 Ocak 2023 Cuma günü saat 14.30'da gerçekleştirilen ofis açılışına, başta Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu olmak üzere; Çorlu Belediye Başkanı'mız Sayın Ahmet Sarıkurt, İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Sayın H. İbrahim Aktan, Kırklareli SMMM Odası Başkanı Sayın Burhan Üstünkol, Çorlu Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Sayın Ünal Baysan, Oda'mız Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorlu Belediye Meclisi Üyeleri, Oda'mız Üyeleri, Dündar Ailesi'nin dostları ve çok sayıda davetli katıldı.

Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyeleri olarak, Oda'mız Üyesi iken kısa süre önce girdiği sınavlarda başarı göstererek Yeminli Mali Müşavir olma hakkı kazanan Sayın Sinan Dündar'a hayırlı olsun temennilerimizi iletir, bundan sonraki meslek hayatında başarılar dileriz.