Ocak Ayi Olağan Yönetim Kurulu Toplantisi, 04 Ocak'ta Gerçekleştirildi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 2023 Yılı Ocak Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, 04 Ocak 2023 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Çorlu SMMM Odası hizmet binasında yapılan toplantıda, gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı.

Saat 10.30'da başlayan ve yaklaşık yedi saat süren toplantıda; Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Sayın Burcu Bayındır, Yönetim Kurulu Saymanı'mız Sayın Yadigâr Gülşen ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Erdal Bilmem hazır bulundu.

Ocak Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'nın ardından kısa bir açıklamada bulunan Oda Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, yeni yılın ilk toplantısında alınan kararların, Oda Üyeleri açısından hayırlı olması temennisinde bulundu.