Nkü Çorlu Myo Yönetimi'nden, Oda'miza Nezaket Ziyareti

NKÜ ÇORLU MYO YÖNETİMİ'NDEN, ODA'MIZA NEZAKET ZİYARETİ

 

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sayın Abdullah Yinanç ve beraberindeki heyet, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'na nezaket ziyaretinde bulundular.

15 Eylül 2022 Perşembe günü saat 14.00'da gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı?mız Sayın Ayşe Eroğlu'nun yanı sıra; NKÜ Çorlu MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sayın Abdullah Yinanç, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sayın Teoman Akpınar, Öğretim Görevlisi Sayın Ertan Erol, Öğretim Görevlisi Sayın Metin Badem, Öğretim Görevlisi Sayın Ümmühan Kalay, Oda'mız Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Erdal Bilmem hazır bulundu.

2022 yılı Haziran ayı başında gerçekleştirilen 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında 2022-2025 dönemi için seçilen kurul üyelerine tebriklerini ileten NKÜ Çorlu MYO Müdürü Dr. Yinanç, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu nezdinde sorumluluk üstlenen tüm isimlere başarılar diledi. Meslek camiasını öne çıkaracak çalışmalar konusunda gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve karşılıklı temasların sürekli bir hale getirilmesi konusunda kararlı olduklarını ifade eden Yinanç, geliştirilmesi kuvvetle muhtemel projelerde de sorumluluk üstlenebileceklerinin altını çizdi. Ayrıca Yinanç; NKÜ Çorlu MYO'da eğitim hayatlarına devam eden öğrencilerin, mesleki açıdan daha da donanımlı hale gelebilmesi adına yapılması planlanan konferans ve etkinliklerde, Oda üyelerinin edindikleri mesleki bilgi ve güncel uygulamalar konusunda da paylaşım desteğinde bulunmaları hususunda taleplerini iletti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ve yaklaşık olarak 2 saat süren görüşmede, ülkemizde yaşanan ekonomik daralmanın meslek camiamız üzerinde yarattığı olumsuz etkiler ve konuya ilişkin çözüm önerileri hususunda da görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret programı, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bulundukları nezaket ziyareti dolayısıyla NKÜ Çorlu MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sayın Abdullah Yinanç ve beraberindeki heyet üyelerine, teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar