Mmmbd Çorlu Şubesi, Tavsiye Niteliği Taşiyan 2024 Yili Kararini Açikladi!

21 Kasım 2023 Salı günü bir araya gelen Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği (MMMBD) Çorlu Şubesi, 2024 yılında uygulanması tavsiye edilen Dijital Dönüşüme Uyum ve Hizmet Giderleri Katılım Payı Fiyat Tarifesi'ni açıkladı.

MMMBD Çorlu Şubesi'nin ev sahipliğinde organize edilen toplantıda; Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, MMMBD Çorlu Şube Başkanı Sayın Figen Özgür, Oda'mız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Erol İlhan, Oda'mız Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır, Oda'mız Yönetim Kurulu Saymanı Sayın Yadigâr Gülşen, Oda'mız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Erdal Bilmem, MMMBD Çorlu Şubesi Yönetim Kurulu, Oda'mız Asgari Ücret Tespit Komitesi'nin saygıdeğer üyeleri ile dernek üyeleri hazır bulundu.

MMMBD Çorlu Şube Başkanı Sayın Figen Özgür'ün yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından, 2023 yılına ait ekonomik veriler ve 2024 yılı beklentileri masaya yatırıldı. Akabinde tek tek söz alan katılımcılar, toplantı gündemine ilişkin görüşlerini paylaşarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.             Toplantı sonrasında kısa bir açıklamada bulunan MMMBD Çorlu Şube Başkanı Sayın Figen Özgür; 'yaklaşık iki saat süren görüşmeler sonrasında 2024 yılında uygulanması tavsiye edilen Dijital Dönüşüme Uyum ve Hizmet Giderleri Katılım Payı Fiyat Tarifesi'nin netlik kazandığını ve çıkan sonucun iletişim kanalları aracılığı ile tüm meslek camiasına duyurulacağını' ifade etti. BİLGİ NOTU: 2024 yılında uygulanması tavsiye edilen Dijital Dönüşüme Uyum ve Hizmet Giderleri Katılım Payı Fiyat Tarifesi'ne ulaşma noktasında sorun yaşayan üyelerimiz, Oda'mız sekreteryası ile bağlantıya geçebilirler.