Mmmb Derneği Tekirdağ Şubesinden, Nezaket Ziyareti

MMMB DERNEĞİ TEKİRDAĞ ŞUBESİ'NDEN, NEZAKET ZİYARETİ

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği (MMMB) Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nilhan Tanrıöver ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'na nezaket ziyaretinde bulundular.

2022 yılı Haziran ayı başında gerçekleştirilen 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında 2022-2025 dönemi için seçilen kurul üyelerine tebriklerini ileten ve Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı'na bir kadının seçilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu özellikle belirten MMMB Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Nilhan Tanrıöver, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Eroğlu nezdinde sorumluluk üstlenen tüm isimlere başarılar diledi. Meslek camiasını öne çıkaracak çalışmalar konusunda gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Tanrıöver; geliştirilmesi kuvvetle muhtemel projelerde de sorumluluk üstlenebileceklerinin altını çizdi. Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde; MMMB Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Fatma Esen Ergin, Yönetim Kurulu Saymanı Sayın Zeynep Deniz, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Erkan Güler ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aydın Demirtaş'ın yanı sıra, MMMB Derneği Çorlu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Figen Özgür, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ahmet Caymaz ve Oda'mız Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır da hazır bulundu.

Bulundukları nezaket ziyareti dolayısıyla MMMB Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nilhan Tanrıöver ve beraberindeki heyet üyelerine, teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar