Meslek Büyüğümüz Ahmet Altay'dan, Çorlu Smmmo'ya Nezaket Ziyareti

MESLEK BÜYÜĞÜMÜZ AHMET ALTAY'DAN, ÇORLU SMMMO'YA NEZAKET ZİYARETİ

 

Son iki dönemdir Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 'Danışma Meclisi Üyeliği' görevinde bulunan değerli meslek büyüğümüz Sayın Ahmet Altay, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Bu yılın Haziran ayı başında gerçekleştirilen ve iki gün süren 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında 2022-2025 dönemi için seçilen kurul üyelerine tebriklerini ileten SMMM Ahmet Altay, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Eroğlu nezdinde sorumluluk üstlenen tüm isimlere başarılar diledi. Meslek camiasını öne çıkaracak çalışmalar konusunda gereken desteği vermeye hazır olduğunun altını çizen Altay, ülkemizde yaşanan ekonomik daralmanın meslek camiamız üzerinde yarattığı olumsuz etkiler ve konuya ilişkin çözüm önerileri hususunda da görüş alışverişinde bulundu. Ziyarete, Oda'mız Yönetim Kurulu Sekreteri Burcu Bayındır da eşlik etti.

Gerçekleştirmiş oldukları nezaket ziyareti dolayısıyla değerli meslek büyüğümüz Sayın Ahmet Altay'a, teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar