Kosgeb Tekirdağ Kuzey Müdürü Sayin, Oda'mizi Ziyaret Etti

Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Eroğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerimiz, T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Tekirdağ Kuzey Müdürü Esin Sayın'ı konuk etti.

2022 yılı Haziran ayı başında gerçekleştirilen 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında 2022-2025 dönemi için seçilen kurul üyelerine tebriklerini ileten KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdürü Esin Sayın, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu nezdinde sorumluluk üstlenen tüm isimlere başarılar diledi. Karşılıklı temasların sürekli bir hale getirilmesi hususunu özellikle önemsediklerini ifade eden KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdürü Sayın, önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi planladıkları projeler konusunda da destek beklediklerinin altını çizdi. Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen ve yaklaşık olarak 2 saat süren ziyaret programı, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 14.00'da gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı'mız Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Burcu Bayındır, Yönetim Kurulu Sayman'ımız Yadigâr Gülşen ve Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Bilmem hazır bulundu.

Gerçekleştirmiş olduğu nezaket ziyareti dolayısıyla KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdürü Esin Sayın'a, teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.
Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar