İlk Kez Bir Araya Gelen Etik Komisyonu Görev Dağilimini Yapti

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 2022-2025 Dönemi Etik Komisyonu Üyeleri, ilk kez bir araya geldiler. 07 Ekim 2022 Cuma günü saat 16.00'da toplanan komisyon üyeleri, kendi aralarındaki görev dağılımını da gerçekleştirdiler.

Çorlu SMMM Odası Hizmet Binası'nda yapılan toplantı öncesinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Üyeleri ile birlikte bir süre görüşen Etik Komisyonu Üyeleri, akabinde komisyon görev dağılımını yaptılar. Alınan karar doğrultusunda; Sedat Dedeoğlu başkanlık, Semiha Daştan başkan yardımcılığı ve Çiğdem Karataş da sekreterlik görevlerine seçildiler. Erman Arkan, Mustafa Bay, Nurten Tokgöz, Ramazan Erken, Recep Özenbaş ve Yaşar Perçinoğlu ise komisyon üyesi olarak görev aldılar.

Önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan eğitim ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan komisyon üyeleri, izlenecek yol haritası konusunda da fikir birliğine vardılar.