Haksiz Rekabetle Mücadele Kurulu Görev Dağilimini Gerçekleştirdi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 2022-2025 Dönemi Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Üyeleri, ilk kez bir araya geldiler. 07 Ekim 2022 Cuma günü saat 16.00'da toplanan kurul üyeleri, kendi aralarındaki görev dağılımını da gerçekleştirdiler.

Çorlu SMMM Odası Hizmet Binası'nda yapılan toplantı öncesinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve Etik Komisyonu Üyeleri ile birlikte bir süre görüşen Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Üyeleri, akabinde kurul görev dağılımını yaptılar. Alınan karar doğrultusunda; Hasan Ali Sağlam başkanlık, Nevziye Kütüklü başkan yardımcılığı ve Yasemin Karakiraz da sekreterlik görevlerine seçildiler. Barış Güler, Cengiz Yazar, Erdem Bertan, Feriha Akgün, Hasan Türkekul, İbrahim Aydın, Osman Katırcıoğlu ve Serpil Bayrı ise kurul üyesi olarak görev aldılar.

Önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan eğitim ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan kurul üyeleri, izlenecek yol haritası konusunda da fikir birliğine vardılar.