Geçmiş Olsun Düzce, Geçmiş Olsun Türkiye!

AFAD'tan yapılan açıklamalaya göre; 23 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 04.08'de, merkez üssü Düzce ili Gölyaka ilçesinde, 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem; İstanbul, Bolu, Zonguldak, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Eskişehir, Bursa ve Bilecik olmak üzere geniş bir alanda hissedildi.

Yaşanan depremin ardından geçmiş olsun mesajı yayımlayan Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu, ''Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'ndan yapılan açıklamaya göre; 23 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 04.08'de, merkez üssü Düzce ili Gölyaka ilçesinde, büyüklüğü 5,9 olan bir deprem meydana gelmiştir. Zeminden 6,81 kilometre derinlikte meydana gelen deprem İstanbul, Bolu, Zonguldak, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Eskişehir, Bursa ve Bilecik olmak üzere geniş bir alanda hissedilmiştir. Düzce Gölyaka?daki depremin ardından, 70 artçı depremin meydana geldiği ifade edilmektedir.

Sağlık Bakanı'mız Sayın Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamaya göre ise; Düzce'de 1'i ağır 32, İstanbul'da 1, Bolu'da 1, Zonguldak'ta 1 kişi olmak üzere toplam 35 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılarımızın, sağlık kurumlarındaki tedavileri devam etmektedir.

Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu olarak; Düzce merkezli, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilimizi de etkileyen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. En büyük tesellimiz, herhangi bir can kaybının yaşanmamış olmasıdır. Geçmiş Olsun Düzce, Geçmiş Olsun Türkiye!'' dedi.