ENFLASYON MUHASEBESİ 2024 UYGULAMASI VE ÖZELLİKLİ HUSUSLAR EĞİTİMİNE DAVETLİSİNİZ..!

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, SÜRGEM-TÜRMOB işbirliğiyle düzenlenecek olan eğitim seminerine ev sahipliği yapacak. " Enflasyon Muhasebesi 2024 Uygulaması Özellikli Hususlar" konulu seminer; 12 Ağustos 2024 Pazartesi Günü saat 14.00'da başlayacak ve Çorlu SMMM Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

SÜRGEM-TÜRMOB Eğitmeni, YMM Sayın Yalçın BAŞAR'ın konuşmacı olarak katılacağı eğitim seminerinde  " Enflasyon Muhasebesi Özellikli Hususlar ve Örnek İşlemler", "Enflasyon Düzeltmesi Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar", konu başlıkları hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunulacak.

Eğitime katılanlar, SÜRGEM eğitim kapsamında "4" eğitim kredisine hak kazanabileceklerdir. Kredi kazanabilmek için, rezervasyon.surgem.org.tr adresinden eğitim için kayıt yaptırmanız ve eğitime katılmanız ,kayıt sırasında çıkan karekodlu belgeyi Oda'mız da okutmanız gerekmektedir.

Odamızda yüz yüze yapılacak olan " Enflasyon Muhasebesi 2024 Uygulaması Özellikli Hususlar " eğitimin seminerine rezervasyon.surgem.org.tr  adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Düzenlenecek olan eğitim seminerine, tüm Oda Üyeleri'miz davetlidir.

Tarih:   12 Ağustos 2024 Pazartesi

Saat:    14:00