Çorlu Smmmo Yönetimi'nden, Dündar Ailesi'ne Çifte Ziyaret

Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyeleri'miz, Yeminli Mali Müşavir (YMM) Sayın Sinan Dündar ve değerli eşi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) Sayın Mine Dündar'ı makamlarında ziyaret ettiler.

11 Ocak 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret programının ilk durağı, Sayın Mine Dündar'ın çalışma ofisi oldu. Dündar'a Büro Tescil Belgesi'ni takdim eden Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, bundan sonra yapacağı çalışmalarda kendisine başarılar diledi.

Ziyaret programının ikinci durağı ise YMM Sayın Sinan Dündar'ın çalışma ofisi oldu. Bilindiği üzere Oda'mız Üyesi iken kısa süre önce girdiği sınavlarda başarı göstererek Yeminli Mali Müşavir olma hakkını kazanan Sayın Sinan Dündar, Oda'mızdan kaydını alarak İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası'na kayıt olmuştu. Oda'mız Üyesi iken Yönetim Kurulu'nda üstlendiği sorumluluk ve gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar dolayısıyla Dündar'a 'Teşekkür Plaketi' takdim eden Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu, bundan sonraki meslek hayatında kendisine başarılar diledi.

Değişik sebepler dolayısıyla Dündar Ailesi'ne gerçekleştirilen çifte ziyarette; başta Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu olmak üzere, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreterimiz Sayın Burcu Bayındır, Yönetim Kurulu Saymanımız Sayın Yadigâr Gülşen, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Erdal Bilmem ve Üyemiz Sayın Çiğdem Karataş hazır bulundular.

Ziyaret programı, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.