Çorlu Smmm Odasi Farkiyla “Uçaklı Gaziantep,Halfeti,Şanlıurfa,Göbeklitepe Turu”(2 Gece 3 Gün) Gezisine Hazır Mısınız?

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Sosyal Etkinlik Komitesi, ''Uçaklı Gaziantep, Halfeti, Şanlıurfa, Göbeklitepe '' Gezisi düzenliyor. 01 - 03 Kasım 2024 tarihlerinde düzenlenecek geziye rezervasyon yaptırmak isteyenlerin, en kısa sürede başvuruda bulunmaları gerekiyor. Tek kişilik oda 17.000(Onyedi bin) TL,2 ya da 3 kişilik odalarda kalmak isteyenler için kişi başı gezi ücretinin 14.750 (Ondört bin Yediyüzelli ) TL olduğu belirtilirken,

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, ''Değerli Üyemiz! Mesleğimizin yaşamış olduğu yoğun tempoya biraz olsun ara verebilmek, meslektaşlarımızla daha fazla kaynaşabilmek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirebilmek adına 01 Kasım 2024 - 03 Kasım 2024 tarihlerinde ''''Uçaklı Gaziantep, Halfeti, Şanlıurfa, Göbeklitepe '' Gezisi düzenlenecektir. Gezi kapsamında;

1.Gün: Fırat Nehri – Birecik – Kelaynak Kuşları – Şanlıurfa – Hz. Eyyub’un Çile Çektiği Mağara – Harran – Konik Kubbeli Evler – Balıklı Göl – Eyüp Peygamber’in Makamı – Hz.İbrahim’in Doğduğu Mağara – Mevlid-İ Halil Camii – Dergâh – Kapalı Çarşı – Gümrükhan – Sıra Gecesi

2.Gün: Arkeoloji Müzesi – Halepli Bahçe Mozaik Müzesi – Göbekli Tepe – Halfeti – Tekne Turu

3. Gün: Gaziantep – Zeugma Mozaik Müzesi – Çingene Kızı Mozaiği ve Ailesi – Bey Mahallesi – Dokurcum Meydanı – Antep (Ayıntab) Kalesi – Millet Hanı – Gümrük Han – Zincirli Bedesten – Tarihi Çarşılar – Bakırcılar Çarşısı – Almacı Pazarı – Tahmis Kahvesi

olup, düzenlenecek geziye rezervasyon yaptırmak isteyen üyelerimizin en kısa sürede Odamız ile iletişime geçmelerini rica ederiz. Çorlu SMMM Odası Sosyal Etkinlik Komitesi tarafından organize edilen gezi programına katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.'' ifadelerine yer verildi.

Gezi Ücreti:          *Tek Kişilik Oda Fiyatı:                      17.000 (Onyedi Bin)TL

*2-3 Kişilik Odada Kişi Başı Fiyatı:     14.750 (Ondört Bin Yediyüzelli) TL

*Çocuk Durumu (0-2 yaş 1000 tl),(3-6 yaş 10.250 tl),(6-12 yaş 12.750 tl)

Çorlu SMMM Oda İrtibat Numarası 0533 038 33 88