Çorlu SMMM Oda Başkanı Ayşe Eroğlu ve Yönetim Kurulumuz Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Sn. İbrahim YILMAZ'ı Makamında Ziyaret etmişlerdir.

Çorlu SMMM Oda Başkanı Ayşe Eroğlu ve Yönetim Kurulumuz Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Sn. İbrahim YILMAZ'ı  Makamında Ziyaret etmişlerdir.

22 Ekim 2024  Salı günü saat 13.00'da gerçekleştirilen ziyarette, Çorlu SMMM Odası Önceki Dönem Oda Başkanı İbrahim Otsekin,Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Erol İlhan ,Yönetim Kurulu Saymanı Sayın Yadigâr Gülşen ,Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Erdal Bilmem ve Değerli Üyemiz Hikmet Düzgören  de hazır bulundu.

Ziyaretimiz esnasında göstermiş oldukları ilgi ve konukseverlik dolayısıyla Çorlu Vergi Dairesi Müdürümüz Sayın İbrahim YILMAZ'a teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.