Çorlu Sgm Müdürü'müz Sayin Metin Kirişak, Yönetim Kurulu Üyeleri'mize İade-İ Ziyarette Bulundu

Çorlu Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) Müdürü Sayın Metin Kırışak, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri'mize iade-i ziyarette bulundu.

11 Temmuz 2022 Salı günü saat 14.00'da gerçekleştirilen ziyarette; Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Sayın Burcu Bayındır, Sayman'ımız Sayın Yadigâr Gülşen, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Erdal Bilmem ile 2012-2013, 2013-2016 ve 2016-2019 dönemlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Sayın Çiğdem Karataş hazır bulundular.

Çorlu SMMM Odası Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Çorlu SGM Müdürü'müz Sayın Metin Kırışak, 2022 yılı Haziran ayı başında gerçekleştirilen 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında 2022-2025 dönemi için seçilen kurul üyelerini tebrik etti. Çorlu SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu nezdinde sorumluluk üstlenen tüm isimlere başarı dileklerini ileten Sayın Kırışak, Serbest Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik mesleğini icra eden meslek mensuplarının yaptığı görevin önemine değindi. Meslek camiasını öne çıkaracak ve kurumlar arası diyaloğu güçlendirecek çalışmalar konusunda gereken desteği vermeye her zaman hazır olduklarını belirten Kırışak, Oda üyelerinin Çorlu SGM'de sunulan hizmetler konusunda ayrıntılı olarak bilgilendirilmesine yönelik organize edilecek her türlü eğitim ve seminer etkinliğinde aktif rol oynayabileceklerinin altını çizdi.

Gerçekleştirilen iade-i ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, hizmet anlayışı açısından kurumsal iletişime açık olduklarını ve kurumlar arası ikili temasların artırılmasına yönelik atılacak olumlu adımlara her daim destek vereceklerini söyledi. Akabinde, Oda'mızın kuruluşundan bu güne kadar geçen süre zarfında gerçekleştirilen çalışmalar ve göreve seçilen yeni yönetimin önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi hedeflediği projelerin bir özeti aktarıldı.

Ziyaret programı, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Gerçekleştirdiği iade-i ziyaret dolayısıyla Çorlu SGM Müdürü'müz Sayın Metin Kırışak'a teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunar, gerçekleştireceği çalışmalarda başarılar dileriz.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar