Çorlu Sgm Müdürü'müz Sayin Bülent Bozatli, Oda'miza Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Çorlu Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) Müdürü'müz Sayın Bülent Bozatlı, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'nu makamında ziyaret etti. 14 Kasım 2023 Salı günü saat 11.00'de gerçekleştirilen ziyarette, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Saymanı Sayın Yadigâr Gülşen de hazır bulundu.

Yaklaşık 1 saat süren ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından işverenlerin bilgilendirilmesi adına hazırlanan "Sigortalı İşçi Çalıştıran İşveren Hem Kendi Kazanır Hem De Ülkesine Kazandırır" ve "Genel Sağlık Sigortası" başlıklı el broşürlerinin, Oda üyelerine mail yoluyla ulaştırılması konusunda fikir birliğine varıldı.

Gerçekleştirdiği nezaket ziyareti dolayısıyla Çorlu SGM Müdürü'müz Sayın Bülent Bozatlı'ya teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunar, gerçekleştireceği çalışmalarda başarılar dileriz.