Çorlu Esnaf Girişim Derneği (Çegid), Oda Yönetimi'mizin Konuğu Oldu

Çorlu Esnaf Girişim Derneği (ÇEGiD) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Atilla Demir ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'na nezaket ziyaretinde bulundular.

19 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 15.00'da gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, ÇEGiD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Atilla Demir, Oda'mız Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır, ÇEGiD Başkan Yardımcısı Sayın Kubilay Çetinkaya, Sayman Sayın Emirhan İlhan, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Altan Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Birol Baş hazır bulundular.

Ziyarette konuşan ve Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu nezdinde Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu'nda sorumluluk üstlenerek görev alan tüm isimlere başarılar dileyen ÇEGiD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Atilla Demir; dernek yönetimine seçildikleri günden bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmaları, ilçenin ticari hayatına katkı sunmak amacıyla hazırlayarak ilgili makamlara sundukları projelerin şu anki durumlarını ve önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi hedefledikleri uygulamaları tek tek anlattı. Çarşı esnafının daha iyi hizmet verebilmesi ve daha donanımlı bir yapıya kavuşabilmesi adına planlanacak ortak çalışmalarda görev almaya hazır olduklarının altını çizen Sayın Demir, dezavantajlı grupların hayat standardını yükseltecek sosyal sorumluluk projelerinde sorumluluk üstlenmeye de hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, yapmayı planladıkları çalışmalarda ÇEGiD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Atilla Demir'e ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Gerçekleştirmiş oldukları nazik ziyaret dolayısıyla ÇEGiD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Atilla Demir'e ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar